Kineo Leg Press stand alone

Kineo Leg Press stand alone

KINEO is nu ook beschikbaar in een stand-alone Leg Press-versie met alle Kineo-technologieën en trainingsopties!
KINEO Leg Press maakt een nauwkeurige evaluatie van excentrische sterkte in een gesloten kinetische keten mogelijk, wat cruciaal is voor het identificeren en aanpassen van werkbelastingen bij zowel functionele revalidatie als hoge prestaties training.

OVERZICHT

Met Kineo Leg Press kunt u snelle ISOMETRISCHE, ISOKINETISCHE EN DYNAMISCHE evaluaties maken en altijd beschikken over gedetailleerde rapporten over kracht, spieronbalans en alle benodigde gegevens voor de continue monitoring van het revalidatieproces.

De exclusieve SMART VISCOUS-functie maakt het mogelijk om training in het water te reproduceren, aangezien Kineo Intelligent Load de belasting op elk moment aanpast, waardoor bewegingen in alle veiligheid en zonder pijn mogelijk zijn. Ideaal bij pijnlijke aandoeningen en in de acute fase van functionele revalidatie.

In de ELASTIC-modus is het mogelijk om sprongen en plyometrie te maken zonder het eigen lichaamsgewicht. Met de Kineo elastische methode kan de beweging starten in een gesloten hoek met een lage belasting op maat afhankelijk van de revalidatiefase waarin de patiënt zich bevindt. Groot voordeel bij het herstel van de belangrijkste tendinopathieën van het onderste lidmaat, zoals de patella en de achillespees.

Met de BIPHASIC LOAD maakt Kineo Leg Press de vrije instelling van verschillende belastingen in de concentrische en de excentrische fase mogelijk voor kwaliteitswerk op één of twee voeten.

ONTDEK alle mogelijkheden, afbeeldingen, video's op onze speciale KINEO-website: SAMCON KINEOSYSTEM Show Less